Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

BIOKOPRI Kft

BIOKOPRI Kft.

Cégünk a REMKO GmbH magyarországi kizárólagos importőre.

A BIOKOPRI Kft szilárd tüzelésű biomassza és elektromos fűtéstechnikára szakosodott, 2009-óta működő vállalkozás vagyunk, több mint 2000 darab üzemelő kazánnal
Szakterületünk a hasábfa, fa apríték, fa pellet és agri pellet tüzelése, automata kazánban, valamint az elektromos padlófűtés, kültéri felületfűtés és fagymentesítés, elektromos kazán központi fűtési rendszerhez és ipari célú felhasználásra.
Új termékcsoportunk a hőszivattyúval történő hűtés, fűtés és HMV előállítás.
10 kW és 25 MW közötti hőteljesítmény kategóriában, a hazai biomassza fűtés-, tüzelés és klímatechnikai igények szinte teljes körére találnak partnereink kínálatunkban megoldást.
Tíz közép- és nyugat-európai kazán-, légkondicionáló-, elektromos kazán és elektromos fűtőkábel gyártó, agri pellet égőfej és apríték készítő gép specialista képviseletében a saját tapasztalatainkon túl, óriási gyártói szakmai tudásbázisra építhetünk. Ez a szakmai tudás és gyakorlati tapasztalat pedig minden vásárlónk és partnerünk rendelkezésére áll.
Saját szerviz szakembereink ismereteire építve, a tőlünk vásárolt berendezések folyamatos üzemeltetésében és karbantartásában is aktív szerepet vállalunk.

GYÁRTÓINK