Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

REMKO meleg levegős fűtés mobil és telepített eszközökkel

Mobil meleg levegős rendszerek

Nagy teljesítményű rendszerek a gyors felmelegítéshez.
A hordozható meleg levegős rendszerek bárhol felállíthatók ahol gyors helyiség melegítésre van szükség. Ezért ideálisak ideiglenes vagy rögzített pontos használatra. Ezek a nagy teljesítményű eszközök készen állnak azonnali használatra egyetlen gombnyomással, és azonnal hőt szolgáltatnak hosszú várakozási idő nélkül.

Telepített meleg levegős rendszerek

Csarnokok testre szabott fűtése.
A telepített meleg levegős fűtőberendezéseket elsősorban ipari csarnokokban használhatók jó hatékonysággal állandó üzem közben. A falra, a mennyezetre vagy az padlóra szerelhetők, és a bővíthető kialakítás elve szerint adaptálhatók a hely adott körülményeihez.

 

Költséghatékonyság

A költséges fűtőcsöveket nem kell lefektetni, mivel az olaj- vagy gázüzemű fűtőberendezések hordozóközeg nélkül működnek. A hő azonnal felszabadul a környezeti levegőbe. Ez energiát takarít meg, és állandóan biztosítja a kellemes hőmérsékletet.
 

Változtatható és bővíthető

A meleg levegős fűtőberendezések csatlakoztathatók a meglévő meleg vizes fűtési rendszerekhez. Levegős rendszerként pedig a hőt légterelők segítségével oda lehet irányítani, ahol szükség van. Az eszközök egyszerű telepítésének köszönhetően a szükséges fűtési teljesítmény bármikor adaptálható és bővíthető a követelményeknek megfelelően.