Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

REMKO Mobil meleg levegős fűtő eszközök

Nagy teljesítményű rendszerek a gyors felmelegítéshez

A hordozható meleg levegős rendszerek bárhol felállíthatók ahol gyors helyiség melegítésre van szükség. Ezért ideálisak ideiglenes vagy rögzített pontos használatra. Ezek a nagy teljesítményű eszközök készen állnak azonnali használatra egyetlen  gombnyomással, és azonnal hőt szolgáltatnak hosszú várakozási idő nélkül.
 

Költséghatékonyság

A költséges fűtőcsöveket nem kell lefektetni, mivel az olaj- vagy gázüzemű fűtőberendezések hordozóközeg nélkül működnek. A hő azonnal felszabadul a környezeti levegőbe. Ez energiát takarít meg, és állandóan biztosítja a kellemes hőmérsékletet.
 

Változtatható és bővíthető

A meleg levegős fűtőberendezések csatlakoztathatók a meglévő meleg vizes fűtési rendszerekhez. Levegős rendszerként pedig a hőt légterelők segítségével oda lehet irányítani, ahol szükség van. Az eszközök egyszerű telepítésének köszönhetően a szükséges fűtési teljesítmény bármikor adaptálható és bővíthető a követelményeknek megfelelően.

Szellőztetés

Kevert levegős működés

Levegő keringetéses működés

A melegítendő levegőt közvetlenül kívülről veszik fel. Megfelelő külső feltételek esetén ez a módszer garantálja a tiszta, fel nem használt levegőt. A nyáron a friss levegő üzemeltetése során friss levegőt szállítanak a helyiségbe (csak szellőztetés, fűtés nélkül).

A beállítás szerint többé-kevésbé friss levegőt szívunk együtt a helyiség levegőjével. Ez a   módszer csökkenti a fűtési költségeket, mivel egyrészről a fűtött helyiség korábban fűtött    levegőjét használják, másrészt fedezi a szükséges friss levegő igényét.

A levegőt a fűtött helyiségből veszik, és a fűtés után ismét fújja ugyanabba a helyiségbe. Ez a módszer a legalacsonyabb üzemeltetési költségeket érinti, mivel csak a korábban fűtött helyiséglevegőt fűtik és cirkulálják.