Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

REMKO Megújuló energia források hőszivattyúk 


A legújabb és legkorszerűbb hőszivattyús fűtési, hűtési valamint használati meleg víz előállítási technológiák. Többféle fűtési és hűtési rendszer kombinációjával, teljes mértékben az Ön igényeire szabva szolgálja ki lakóingatlana teljes hőenergia és használati meleg víz előállítás igényét.


Használja ki  a levegő vagy a föld energiáját a fűtéshez, meleg víz előállításhoz és a hűtéshez!  

A hőszivattyú csökkenti az energiaköltségeket és védi a környezetet! 

A hőszivattyú jelentősen különbözik a hagyományos fűtési rendszerektől, amelyek olaj, gáz vagy szilárd tüzelőanyagok égetésével generálják a hőenergiát. A hőszivattyú energiaforrásként a levegőből származó napenergia vagy a talaj hőjét használja fel. Noha a hőszivattyúnak villamos energiára van szüksége a környezeti hő kezeléséhez, ez a teljes energiabevitelnek csak kis részét teszi ki. A REMKO hőszivattyúk 100% hőenergiát képesek előállítani, csupán kb. 25% villamos energiával és 75% környezeti energiával. Fotovoltaikus rendszer használatával az energiaköltségek tovább csökkenthetők. Ha 100%-ban zöld villamos energiát használunk, a CO2-kibocsátás nullára csökkenthető. 
A gyakorlatban a hajtott energia és a termelt hő arányát az éves teljesítmény koefficiensben (COP) fejezik ki. Az éves teljesítmény-együttható (COP) a megadott hő és a leadott elektromos energia kapcsolatát írja le. Minél nagyobb a te COP, annál hatékonyabb a hőszivattyú.