Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

ART-design kültéri hangszigetelő burkolatART-design kültéri hangszigetelő burkolat

Zajszigetelés hőszivattyúkhoz és légkondicionálókhoz


A zajvédelem fontos kérdés, különösen a sűrűn lakott lakóövezetekben. Ezért a REMKO kifejlesztette az ART-desing zajvédő burkolatát a hatékony zajcsökkentéshez, amennyiben a hőszivattyúkat és a légkondicionálókat kültéri egységeket zaj-szigetelni kell. Ez a szabadalmaztatott kialakítási módszer kiküszöböli a zavaró zajkibocsátást és biztosítja a békét és a csendet.


Funkcionalitás elegáns öltözékben


Hangszigetelő tulajdonságain kívül az ART design zajvédő burkolatának lenyűgöző, vonzó megjelenése is van. A hőszivattyúkat és a légkondicionálókat már nem fogják csúnya tárgynak  tekinteni. A telepítés keskeny épületeknél és kis helyeken is lehetséges. A kültéri egységek működését és teljesítményét semmilyen módon nem korlátozzák.


Egyedülálló kialakítás

A zajszigetelő borítás utólag is kivitelezhető. A REMKO légkondicionáló és hőszivattyú kültéri egységei mind felszerelhetők ezzel a szigeteléssel. De egyedülálló kialakításának köszönhetően a legtöbb márka esetén alkalmazhatók. A rendelkezésre álló színválasztékból pedig mindenki megtalálja a hozzá legjobban illőt!


Többféle előny

A zajszigetelő borítás nemcsak a zaj kibocsájtást csökkenti, de védi a készüléket is a környezeti ártalmaktól, ilyen az erős szél, a napsugárzás és a hóesés.