Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Levegő/vizes rendszer meleg víz előállításáraHasználati meleg vizes hőszivattyúk (HMV) RBW sorozat 

Energia takarékosság egyszerűen

A meleg víz hőszivattyút kizárólag használati meleg vízhez, ivóvízhez használják, és az aktuális fűtési rendszertől függetlenül működtethető. A környező levegőből származó ingyenes hőt használja fel a víz melegítéséhez fürdéshez vagy kézmosáshoz.


Használjon hulladék hőt okosan

A meleg víz hőszivattyú választásakor a környezetbarát és gazdaságos módszert választja a meleg víz előállítása és kezelhető költségek mellett. A hőfejlesztővel felszerelt helyiségekben, kazánházakban, a meleg víz hőszivattyú az keletkező hulladék hőenergiát használja az ivóvíz melegítésére. A kazánházban keletkezett hő már nem kerül felhasználásra , az eszköz ezt irányítja át a beépített meleg víz-tároló tartályba. Ugyanakkor a helyiséget is párátlanítja és hűti.


Könnyű telepítés


Mivel a kompakt készüléket csatlakoztatásra készen szállítjuk, a telepítés erőfeszítései viszonylag alacsonyak. Csak a vízvezetékhez és az elektromos aljzathoz kell csatlakozni.


Napkollektorral, napelemmel és más hőforráshoz csatlakoztatható


A 300 l-es tartályú meleg víz hőszivattyú önálló, rendszerre nem kötött házban történő használatra is alkalmas. Különösen hasznos a meglévő fotovoltaikus, napelemes rendszerrel történő kombináció, így a saját termelésű villamos energia felhasználható forró vízhez.