Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Komfort klíma rendszerekCsökkentse az energiafogyasztást jobb hatékonysággal

A REMKO komfortprogram minden igényhez a megfelelő kialakítást és a megfelelő teljesítményt nyújtja. Itt igényeken alapuló belső éghajlati megoldásokat talál irodák, lakóépületek, orvosi gyakorlatok, szemináriumok és számítógépes termek számára. Egyszeres és többrészes rendszerek is elérhetők.

A REMKO komfort légkondicionáló egységek tökéletes beltéri klímaminőséget biztosítanak a levegő hűtésével, párátlanításával, szűrésével és szükség esetén melegítésével. A kívánt hőmérsékletet fokkal finoman beállíthatjuk. A lehűtött vagy fűtött levegő csendesen, és a huzat zavarása nélkül, kényelmesen és egyenletesen terjed az egész helyiségben. 
 

Változatos klíma kialakítás

Válassza ki a beltéri egységet a belső kialakításnak megfelelően. A választék az elegáns fekete formájú ART stílusú fali egységektől a semleges fehér diszkrét mennyezeti kazettáig terjed. A vonzó ART stílusú fali egységek, valódi üvegtükör homlokzatokkal, beépített finom porszűrőkkel és iongenerátorokkal is rendelkeznek, amelyek hozzájárulnak a különösen tiszta és friss beltéri levegőhöz. A gazdaságos energiafogyasztás érdekében az összes komfortos klímaberendezés korszerű inverter technológiával van felszerelve. 

 

Split rendszer

Az egy osztott éghajlati rendszerek két összetevőből állnak. A kondenzátort és a párologtatót külön egységekben helyezzük el (osztott változat). A beltéri egységet légkondicionált helyiségben kell felszerelni. A kültéri egység a falra, a padlóra vagy a tetőre szerelhető. 
Mindkét egységet hűtőközegcsövek kötik össze. A beltéri egységek faliként, mennyezeti kazettaként vagy fal- vagy mennyezeti ládákként kaphatók. 

Multi split rendszer

A multi-split légkondicionáló rendszerrel akár 5 beltéri egység csatlakoztatható egy kültéri egységhez. Mivel 5 szoba egyidejűleg kondicionálható egyetlen kültéri egységgel, ez egy nagyon helytakarékos és gazdaságos szobaklíma megoldás. A különféle beltéri egységek számos kombinációt tesznek lehetővé. 
Az épületek optimális klímaberendezése érdekében több multi-split rendszer kombinálható egymással vagy egy-split rendszerekkel.