Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ipari ventilátorok


A mobil ipari ventilátorok építéshez és felújításhoz

A durva mindennapi munka során minden kihívást legyőznek. A REMKO nagy teljesítményű turbó / axiális ventilátorok  szellőztetéshez használhatók építkezéseknél és az épület felújításához. Biztosítják a hideg és meleg levegő áramlását, és biztosítják a friss levegőellátást. Ha az építkezés során porkibocsátás történik, a ventilátorok egy csatlakozó porzsák segítségével szűrik le a levegőt. Ez csökkenti a munkahelyi porterhelést és megakadályozza a porrészecskék továbbterjedését a szomszédos helyiségekbe. 
 

Hasznos kiegészítések a páramentesítéshez

A helyiség levegőjének optimális elosztása révén a nagy teljesítményű mobil ventilátorok növelik a párolgás sebességét. Ez felgyorsítja az épület száradását az építkezés és a felújítás során. Ugyanez vonatkozik a páramentesítésre a csőtörés vagy áradások okozta vízkárosodások után. 
Ezek a kemény eszközök lenyűgöző nagy teljesítményt és hosszú élettartamot mutatnak. A párátlanítókkal és a kiegészítő fűtőberendezésekkel együtt különösen hatékony eszközök a szárítási folyamat idejének jelentős csökkentésére.