Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Páramentesítők uszodákba

Párakezelés a medence és a wellness területeken

Az egészséges beltéri klíma fontos szerepet játszik, különösen az uszodacsarnokokban és a wellness részlegekben. A probléma az, hogy a meleg víz állandó párolgása ilyen helyeken magasabb páratartalmat eredményez. 
A tartósan párás és nedves levegő a beltéri területeken csökkenti a jó közérzetet, az ablakokat bepárásítja és a páralecsapódás miatt a belső terek berendezése károsodik. A zavartalan wellness élmény érdekében ajánlott speciális medenceszárító használata.

Személyes beltéri oázis 

Tervezze meg a pihenőhely tökéletes, jó légkörét az Ön és vendégei számára. Akár szállodákban, akár gyógyfürdőkben, saját wellness tevékenységekkel, fitnesztermekkel vagy exkluzív, saját pezsgőfürdővel vagy úszómedencékkel - a kiváló minőségű felszerelés finoman integrálható bármilyen környezetbe. Könnyen telepíthetők és szinte zajtalanul működnek.
A REMKO úszómedence szárítók nemcsak eltávolítják a felesleges nedvességet a levegőből, hanem tisztítják is azt. Az SLN sorozattal Önnek lehetősége van az úszómedence páramentesítőjét zavartalanul telepíteni a szomszédos helyiségbe. REMKO kereskedője tanácsot ad a megfelelő felszerelés kiválasztásában, és megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb megoldást.